Postopek

Pri ljudeh, ki prenehajo s kajenjem, predstavlja zasvojenost z nikotinom eno večjih težav, saj le ta največkrat privede do močnih negativnih psiho-fizičnih težav. Na tej točki klientom pomagamo s soft laserskim tretmajem proti kajenju. Le ta nadpovprečno uspešno zmanjšuje željo po nikotinu in ostale simptome, ki se pojavijo ob prenehanju kajenja.

Z soft lasersko metodo za prenehanje kajenja, stimuliramo akupunkturne točke na ušesih. Kratka radiacija določenih akupunkturnih točk z lasersko napravo sproži centralno sproščanje endorfinov v našem organizmu. Te naravne sestavine, ki jih tvori naš organizem, obkrožijo proste nikotinske receptorje v možganih in na tak način zmanjšujejo željo po nikotinu. Z lasersko napravo dodatno stimuliramo akupunkturne točke za sproščanje in pomirjanje. Po tako opravljenem postopku se počutite odlično in sproščeno tudi brez kajenja.

Energetska biostimulacija s soft lasersko napravo je nadpovprečno uspešna, poleg tega pa prijetna metoda za prenehanje kajenja. Običajno že en sam tretman zadostuje za odpravo negativnih simptomov, v redkih primerih pa po potrebi tretma brezplačno ponovimo v naslednjih treh mesecih od prvega tretmana.

Prednosti akupunkture z lasersko terapijo so sledeče:

Povsem neboleča
Brez poškodb kože
Brez tveganj za infekcijo
Takojšenj učinek
Brez stranskih učinkov
Brez zdravil in nadomestkov
Povprečno 75% strank je po laserski terapiji prenehalo kaditi. V večini primerov je potreben le en tretma, da se osvobodite fizične odvisnosti od kajenja, po potrebi pa vam do  3 mesecev terapijo ponovimo popolnoma brezplačno.