Mnenja strank

Miha, 37 let

“Večkrat sem prenehal s kajenjem in spet začel, pred dobrim letom pa sem obiskal Qualitas Vitae in sedaj s ponosem povem, da ze leto dni ne kadim. Priporočam vsem, ki imate željo s prenehanjem kajenja vendar pa ste “šibki” meni je prav to pomagalo, da sem se lažje uprl skušnjavi. Hvala! “

 

Zdenka, 34 let

“Zdravljenje odvisnosti ni preprosto, priznam…kakršne koli metode olajšajo korak do prenehanja kajenja, vendar  se moraš za ta korak tudi sam pripraviti. Z lasersko akupunkturo mi je bilo veliko lažje, res mi je pomagalo. Sedaj po enem letu, moram reči, da sem vesela, da mi je sestra podarila darilni bon za lasersko akupunkturo!”

 

Simon, 27 let – Ljubljana

“Nekadilec v 45 minutah!! Priznam nisem verjel, po 9 letih in po več kot 10 poizkusih sedaj prvič v življenju ne kadim že 3 mesece. Strošek terapije se mi je že po enem mesecu povrnil. Priporočam”

 

Olga, 59 let – Ljubljana

“Ko sem na FB zasledila reklamo za prenehanje kajenja sem bila, priznam, skeptična…. ampak čez čas me je radovednost in želja po spremembi premagala in sem se odločila za terapijo.
Lahko povem le to….da sem že 19 dni brez cigarete…s tem, da sem kadila intenzivno ( škatlica ali več /dnevno)več kot 40 let. Seveda pot odvajanja ni lahka, sem pa prepričana, da brez akupunkture nebi bilo takšnega uspeha. Mogoče je res vse v *glavi* ampak očitno je s tem postopkom bil v meni sprožen *KLIK* in volja proti odvisnosti.
Z veseljem priznam, da sem že sedaj ponosna nase in s tem tudi bolj samozavestna saj mi uspe nadzirat svoje razvade. Vsem prijateljem in tudi vam priporočam, da v kolikor imate željo po prenehanju kajenja…odločite se za lasersko akupunkturo……ne boli, je uspešna in investicija je v manj kot mesec dni povrnjena.:)”

 

Maja, 48 let – Ljubljana

“Po skoraj 30 letih kajenja, kot verižni kadilec mi je končno uspelo! Zdaj ne kadim več že osem mesecev in se počutim boljše kot kdajkoli prej. Popolnoma sem prenehala kašljati, spet dobro spim, začela sem se ukvarjati s športom in nisem več zadihana ob najmanjšem naporu. Hvala Gregor, mislila sem že obupati, vendar mi je to zdravljenje zares pomagalo.”

 

Jože, 51 let – Murska Sobota

“Brez cigarete sem že štiri mesece in prepričan sem, da mi je končno uspelo. Včasih sem pokadil kar 25-30 cigaret dnevno in priznam da v prvih dneh ni bilo lahko. Prepričan sem da bom vztrajal.”

 

Angela 44 – Ljubljana

“Pred petimi tedni sem obiskala Qualitas vitae (zelo skeptična!). Pred tem sem preiskusila že kar nekaj metod, od tod tudi moji opravičeni dvomi. Vse je potekalo vredu, dokler mi ni treapevt rekel, da se lahko zgodi da med tretmajem zaspim. Dajte no! Kakšen tretma pa je to? Pa sem se vendarle prepustila – in na veliko začudenje med posegom v prijetnem okolju in glasbi tudi zaspala. Po terapiji sem se počutila prijetno sproščeno, vendar nič drugače kot prej. Naslednji dan sem bila povabljena na zabavo…. Kaj naj rečem? Preživela sem zabavo, ne da bi me zamikali cigareti.”

 

Marko, 32 let – okolica Ljubljane

“Meni je pomagalo že s prvo terapijo. Sem pa potreboval kar nekaj časa, da sem se opogumil in se na terapijo prijavil, saj nisem vedel kaj pričakovati. Bil sem prijetno presenečen – prijetno okolje, sproščena terapija. Ne kadim že 4 mesece. Življenje je lepo!”

 

Franc 3o let, Maribor

“Kadil sem 7 let. Po prvem tretmaju sem se prekršil v drugem tednu na zabavi s prijatelji ( sproščeno razpoloženi in kakšno pivo preveč, no ja…). Zatem sem izkoristil priložnost drugega brezplačnega tretmaja in sedaj sem že nekaj tednov brez cigaret in počutim se odlično. Ne bom več ponovil napake.”

 

Sara 53 let, Ljubljana

“Po skoraj 30 letih neprekinjenga kajenja sedaj prvič v življenju ne kadim 7 mesecev. Prej nisem nikoli poizkušala prenehati, ko pa mi je zdravje začelo pešati, sem se odločila, da moram nekaj spremniti zato sem se odločila za laserska akupunkturo in uspelo mi je! Če je meni po 30 letih kajenja lahko tudi vam!”

 

Nastja, 28 let

“Po osmih letih kajenja sem se odločila prenehati zaradi zdravja in pomanjkanja finančnih sredstev. Moja prijateljica me je napotila na lasersko akupunkturo, saj je tudi ona s to metodo prenehala kaditi. Z rezultatom sem zelo zadovoljna. Po terapiji sem se počutila sproščeno in olajšano, kot že dolgo ne. Zahvaljujem se Gregorju za prijaznost in ustrežljivost.”

 

Jasmina, 31 let

“Lasersko akupunkturo priporočam vsem, ki bi se radi na preprost način odvadili kaditi. Nekadilka sem že eno celo leto. Ne morem verjeti, kako čas beži.”