Odvajanje od kajenja

S pomočjo laserske terapije lahko postanete nekadilec že v 45 minutah!

Strokovnjaki po svetu so danes enotnega mnenja, da se v primerih zasvojenosti od kajenja srečujemo tako s fizično kakor tudi psihično zasvojenostjo. Fizični simptomi po prenehanju kajenja se izkazujejo kot neustavljiva želja po nikotinu, nervoza, razdražljivost, glavoboli…, medtem, ko se psihična zasvojenost izkazuje skozi težavo opuščanja navad – avtomatizmov, ki so bili lahko leta in leta vezani na sam način življenja: jutranja cigareta, kava ob cigareti, kadilski odmori…

Terapija vam bo pomagala zmanjšati napetost in nervozo, izboljšati telesno cirkulacijo, ustvariti globok občutek olajšanja in sprostitve ter zmanjšati željo po nikotinu.

V 80% za odpravo fizičnih simptomov zadostuje že ena sama 45 minutna terapija.

Sedaj pa poteka AKCIJA. Zato kliknite tu, rezervirajte svoje mesto takoj!

Kaj vse je vključeno v ceno:

1.) Posvet z našim strokovnim osebjem – Individualni razgovor o kadilskih navadah vsakega posameznika, ter razlaga poteka laserske terapije.

2.) Tretma – osrednji del terapije – 25 minut; Stimulacija akupunkturnih točk na ušesu s posebno lasersko napravo. Odpravljanje fizičnih simptomov, ki se pojavijo po prenehanju s kajenjem ( želja po nikotunu, nervoza, glavoboli, depresija…).

3.) Razgovor s terapevtom, nasveti za življenje brez cigaret ; Spremembe življenskih navad, pozitivna motivacija.

4.) Vaš napredek spremljamo še nadaljnje tri mesece od opravljenega prvega tretmaja v smislu razstrupljanja organizma, ter opuščanja psihične zasvojenosti od kajenja. Po potrebi vam lahko v tem obdobju laserski tretman, kadarkoli tudi brezplačno ponovimo.

Naj vas prepričajo dejstva:

– Znanstveno potrjena metoda
– Preko 50.000 uspešno opravljenih tretmajev po celi Evropi
– Nadpovprečna 80% uspešnost metode, že po enem samem tretmaju
– Brez bolečin in zbadanja z iglami
– Brez stranskih učinkov na vaše zdravje
– Deluje sproščujoče in pomirjajoče
– Na vašo željo spremljamo vašo telesno težo
– Visoko kvalificirani terapevti

Redna cena terapije odvajanje od kajenja 189 €.

Sedaj pa lahko lahko izkoristite AKCIJO ZA SAMO 99€  Naročite še danes in že jutri lahko prenehate kaditi in izboljšate vaše zdravje.

Kliknite tu in naročite prek spleta ali pa pokličite na telefon: 040 645 125